Een Deurgrepen ontsmettingsunit wat is het en wat doet het?

Een Deurgrepen ontsmettingsunit is een systeem dat automatisch een afgemeten dosis antimicrobieel ontsmettingsmiddel afgeeft aan de deurklink. 
Iedere keer wanneer de deur sluit.Dit betekend dat de deurklink weer schoon is voor de volgende gebruiker.
Bijkomend voordeel is dat er een dunne laag ontsmettingmiddel op de hand van de gebruiker wordt overgebracht.
De unit bestaat uit drie delen,de bevestigingsplaat (deze wordt op de deur bevestigd) de cartridge met het antimicrobieel ontsmettingsmiddel en de deksel.            

 

 unit navulling jpeg

 

   
 Deurgrepen Hygiëne
Houd schone handen........Schoon!!!!!!
 
   

foto brochure hand


 

 

 

 

 

 

Documenten:
Brochure
Montagehandleiding
Testverslag (Engels)

 

 

 

 

 

De unit wordt 15 tot 17,5 cm boven de de deurklink bevestigd. Als deze juist is bevestigd dan sprayed de unit door middel van het mechanisme (zonder stroom of batterijen) het antimicrobiele ontsmettingsmiddel over de deurgreep. Het ontsmettingsmiddel wordt door de sluiting van de deur (de luchtstroom) verdeeld over de deurgreep, en de deurgreep reinigt.waardoor het helpt om verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen.
Het ontsmettingsmiddel vormt een filmlaagje over de deurgreep, wat later op de hand van de volgende gebruiker terecht komt en de hand van de persoon ontsmet. 

Het ontsmettingsmiddel is op niet alcoholische basis,wat het zeer geschikt maakt voor (basis) scholen daar de kinderen niet in contact komen met het schadelijke alcohol zoals dat met veel desinfecterende vloeistoffen wel het geval is.

Het is zuinig in gebruik de cartridge levert ongeveer 4000 sprays, dat komt neer als een deur 100 keer sluit dat na 40 dagen de cartridge vervangen moet worden.

Wie kunnen het hygiënesysteem gebruiken?

Het systeem kan overal worden gebruikt, maar is het meest effectief waar hygiëne van het grootste belang is, bijvoorbeeld: deuren in de buurt van voedselbereiding– of voedselconsumptiegebieden, zorginstellingen, ziekenhuizen, kantoren, scholen, of op plaatsen waar in de praktijk een slechte hygiënische situatie heerst.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten? Dan kunt u hier de brochure downloaden.

Ook kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk advies en een demonstratie.

 

  unit